vrijdag 10 december 2010

Beloven en doen is soms moeilijk!!

Vandaag een zeer hectische dag, vanaf nu vervloek ik de telefoon echt. Niet meer bereikbaar willen zijn kan soms een prioriteit zijn als je, jezelf wilt focussen op belangrijker dingen.
Morgen gaat 'Buitenshuys' echt naar buiten, wij gaan kerstmarkten voorzien van onze producten en hebben een aftrap binnen de C1000 in ons dorpje Dwingeloo. Honderden liters van diverse soepen zijn gemaakt, gepasteuriseerd, voorzien van etiket en verpakt. Nieuw, ja nieuw voor ons, maar dit is wat wij wilden en morgen gaat het gebeuren.
Enfin, de kerst a la carte voor thuis loopt, de catering loopt, de gerechtenlijn voor consumenten loopt en warempel onze kooksessie lijn blijft ook mee groeien.

Wat betreft de sessies is er enkel en alleen maar groei, de deelnemers werken met de messen van W├╝sthof, gebruiken de gadgets van de Saisonnier, de deelnemers zijn blij, want aangaande materialen kunnen zij alles bij ons bestellen.
Omze sessiekeuken staat er vol mee!!!!!!
'Vaak beloven wij elkaar dingen', maar laten we die dan ook nakomen, moeilijk ja best wel, ik weet ervan!
Vandaag werd ik verast door een leverancier van een vers product aangaande kooksessies, met de vraag: Kunnen wij elkaar niet versterken ten aanzien van de consument werd er geoppert, ja natuurlijk !!!!!!!!!denk ik dan...............!!
Vandaar binnenkort een nieuwe kooksessie binnen ons sessieaanbod met alleen maar verse vis en weet je wat hier de noviteit gaat worden, de verse vis die we bereiden is door de deelnemers te bestellen via Internet en wordt bezorgd.
Bedankt voor het initiatief Veltman vis.
Mocht ik ooit gaan koken binnen de skyboxen van het stadion van Heerenveen dan wil ik wel graag verdedigt worden door de gebroeders Anker en als tafel heer de Riemer van der Velde hebben, samen met zijn vrouw Annie!!! (gewoon voor het gevoel)
Moeten we wel een wedstrijd kiezen die niet belangrijk is, kunnen we misschien ook nog even praten over de gastronomie in plaats van over het voetbal, maar ja dit is tegenwoordig niet meer zo moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten