woensdag 16 maart 2011

NSWO.............'nekt' de horeca met hun advies :-)

''Kwart van de bevolking valt overdag in slaap'', stond er te lezen in de telegraaf. Dit is onderzocht door de Nederlandse Vereniging voor Slaap Waak Onderzoek. Een kwart van de bevolking heeft last van overmatige slaperigheid, mensen blijken zomaar in slaap te vallen tijdens het televisie kijken, vergaderen, autorijden, na de maaltijd, etc................!!

Maar gelukkig weten we nu wat de oorzaak is van dit vervelende gebeuren, wij mensen 'doen teveel' binnen de avond. En dat is prettig om te weten, want dan kan ik dit als excuus gaan gebruiken als ik in slaap val tijdens het autorijden, televisie kijken of gelijk na de 'panky hanky'. Oorzaak is de Horeca.......ja, ja.....'we doen teveel' tijdens de avond, heb gelijk een 'open sollicitatie' gestuurd naar een lunchzaak, ben trouwens ook wel erg benieuwd wat die -IJsberen- s'avonds doen....????????????????

PS.

Ook België geheel rookvrij binnen de horeca. Vanaf dertig juni tellen er geen uitzonderingen meer. De cafés die gebruik maakten van deze regel die zou gelden tot 2014 kunnen ze vergeten.

Ach, dertig juni...dan eet je waarschijnlijk toch lekker buiten op een terras en kun je gelukkig nog één roken na het genuttigde zonder te worden gearresteerd. Blijkt nog steeds een hot item te zijn, ben benieuwd wat de volgende beperkingen gaan worden binnen Europa. Niet meer dan vier consumpties per persoon binnen de horeca, want anders worden de hersenen aangetast, geen roomboter meer gebruiken tijdens het koken......?? ..........onze pseudo dictaturen.........binnen Europa..............?? Ben trouwens wel eens benieuwd hoeveel procent van de mensen rookt die werkzaam zijn binnen de Horeca..?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten