dinsdag 15 maart 2011

Blind proeven..............oei..!!

Producten naast elkaar zetten en dan blind proeven is de eerlijkste manier om tot de juiste keuze te komen. Er zijn diverse manieren om blind te proeven, iedereen gaat geblinddoekt of je kunt er voor zorgen dat de diverse 'merken' worden opgesteld zonder dat etiketten zichtbaar zijn of je bied het aan in gelijke potjes. Wat de beste 'methode' is laat ik in het midden, maar ja, je hebt zo je persoonlijke voorkeuren. Enfin, normaliter zetten wij onze eigengemaakte producten wel eens naast elkaar om met de koks uit alle drie de bedrijven te oordelen wat het beste recept is, maar deze keer wil ik eens mayonaises gaan vergelijken. Diverse merken naast elkaar en daar zetten we dan ook onze eigengemaakte mayonaise tussen en dan gaan we proeven met elkaar.........ben benieuwd wat daar uit gaat komen..............??

De meest 'geile saus' uit de keuken, sauce mayonaise...ook betreft het 'voorspel......................!!!!!!!





Oei, oei,oei......................!!








Onze eigen mayonaise produceren wij onder de naam 'Buitenshuys' en heeft dat 'zuurtje' wat een echte mayonaise volgens de kenners moet bevatten.
Natuurlijk kun je de 'proeverij' ook beïnvloeden, iets suiker of stevia toevoegen, maar ja dat is niet eerlijk want dan ben je aan het manipuleren en dat hoort niet............!! Ben benieuwd, als het de eigengemaakte niet wordt.......zal ik niet huilen.................heb ooit gelezen dat Jonnie Boer *** uit z'n bol gaat van de Zaanse !!!!!!!!!

Binnenkort de uitkomst....!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten