vrijdag 4 maart 2011

Arrogant.......sommigen gelukkig iets minder....

Vaak zijn de koks die de meeste aandacht verkrijgen ook vaak de meest arrogante. Kijk naar al die koks die op de tv verschijnen en allemaal de wijsheid in pacht denken te hebben. En toch hoe stom kun je zijn, op een vrije avond, zap je toch even om te kijken en vaak zap je dan snel weer door.
Maar afgelopen avond op Nederland twee was het programma 'Altijd wat ' aan de gang en daarin verscheen Hans van Wolde van restaurant Beluga. Kijk en dan 'zap' je niet verder, geen bla, bla, bla......gewoon mooie eerlijke televisie en de mens Hans van Wolde, 'zonder' arrogantie, zeer openhartig over zijn leven en z'n bedrijf. En ja hoor, Hans heeft ook 'last' van stemmen in z'n hoofd, net als ik. (alleen bij hem gaan ze niet over het aspergeseizoen, want ik zag een pannetje opstaan, of het waren wel de eersten uit de koude grond, er is natuurlijk een groot 'temperatuurverschil' tussen het zuiden en het noorden van het land...??) Maar wat een goed interview en mooie shots van de keuken. Ik kan niet begrijpen dat er op de Nederlandse buis niet meer van dit soort programma's zijn, veel interessanter om naar te kijken dan naar al die 'waardeloze' niets zeggende kookprogramma's die nu aangeboden worden. (met uitzondering van: 'de wilde keuken')

Interessant aan dit interview was dat Hans ook denkt een dame 'te bed' te kunnen koken. Hij geeft daarbij ook aan hoe hij dan te werk zou gaan, kijk dat is nog eens een ''receptuur'' voor onze leerling koks vandaar, hier het programma................bufferen op 35.50 min.

En dan even douchen na de 'hanky panky'.............!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten