donderdag 10 maart 2011

Kant en klaar maaltijden....écht ambachtelijk..!!

Het gaat nu daadwerkelijk gebeuren, Buitenshuys ook voor de senioren. We zijn al een tijdje bezig om een concept te ontwikkelen voor kant-en-klaar-maaltijden waar wij vanuit onze filosofie voor honderd procent achter kunnen staan. Nu hebben we al een tijdje kunnen 'sparren' met een aantal mensen die gebruik maakten van onze culinaire lijn 'naar buiten', waarbij je eigenlijk gewoon besteld, net als bij een menukaart. Alle componenten worden dan zo bereid, zodat je er thuis zo min mogelijk werk mee hebt. Je kunt op deze manier bijvoorbeeld thuis een 'tig-gangen' menu serveren op restaurant niveau met de minst mogelijke inspanning.

Maar de senioren zijn een heel andere tak van sport, maar ook een heel interessante en zeker ook een heel dankbare. Onze a la carte restaurants werken op een hoog niveau en zo ook is onze 'a la carte lijn' naar buiten, maar wat betreft de maaltijden die we willen aanbieden aan de senioren, willen we terug gaan in de tijd. 'Oude smaken' terughalen en met de technieken van nu dusdanig bereiden zodat er herkenning ontstaat. Best wel moeilijk, we hebben veel research gedaan en aan onze 'smaak' zal het niet liggen. Het moeilijkst is om de 'regeneratie methode' te perfectioneren.


We willen eigenlijk maar één ding en dat is mensen 'verwennen', mensen laten genieten, net als binnen onze Hotels en restaurants. Maar nu gewoon thuis, gewoon lekker eten, eten bereid met beleving en niet willen besparen op kwaliteiten. Ik heb hier zin in en dat komt door al die takken van sport die we bedrijven. De senioren laten genieten, onze gasten binnen de bedrijven laten genieten, etc. heerlijk..........!!
We hebben nog al wat aanvragen liggen voor deze kant-en-klaar-maaltijden en nu de meeste research achter ons ligt, de offertes zijn aanvraagt voor de apparatuur is het tijd voor de 'guerrilla-marketing', bij de 'buren van afnemers van maaltijden' hangen we T-shirts aan de waslijn en de doos hieronder, gooien we 'uitgepakt' in de voortuintjes van de mensen.....bedankt voor de tip Norbert..........................!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten