zaterdag 26 maart 2011

Full Housse

Full Housse is voor mij niet alleen een term uit het pokerspel maar ook een term voor een 'kooksessie' die aan het maximum zit betreft het keukenoppervlak. Veertig deelnemers binnen een keuken die ook gewoon a la carte kookt voor haar restaurant. Full Housse geeft mij een onderbuikgevoel, want ik wil dat iedere deelnemer geniet en de juiste aandacht krijgt.......................en gelukkig dit lukte!!. Aankomende weken nog een paar maal Full Housse...


Stilte voor de storm !!!!!

En gewoon a la carte koken voor het restaurant.......................druk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De laatste check betreft de ingrediënten en materialen en dan gewoon gaan........... twintig mensen voor in de keuken en twintig mensen achter in de keuken en wij alleen maar begelijden !Vóór in de keuken...........druk !!!!!!!Achter in de keuken ............druk !!!!!En opnieuw, iedereen blij........................onderbuikgevoel weer weg...............heerlijk.........!!!!!!!!!

Ook de restaurants van onze andere Hotels geheel bezet en dat geeft een meer dan goed gevoel, mag dan graag even 'ontsnappen' om naar al die auto's van de gasten die onze parkeerplaatsen bezetten te kijken, zomaar een avond in Maart, dit belooft wat voor de rest van het jaar :-) :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten