dinsdag 30 november 2010

EvenTT Culinair

Wat is ze mooi geworden, rustig beeld, strakke vormgeving, overzichtelijke navigatie!! Het bleek een zware 'bevalling' maar wat eruit ontstaan is mag gezien worden. Kijk daar worden wij vrolijk van, dit geeft inspiratie voor te komen jaren. Zijn kookwedstrijden belangrijk, nee, niet alleen de kookwedstrijden, maar het hele plaatje van het wedstrijdplein. Koken, bedienen, cocktails maken, demo's binnen het Village Saisonnier, dat gaat het Gastronomische plein bieden binnen Horeca EvenTT 2011. Trots, ja daar ben ik trots op als mede organisator van dit Culinaire spektakel. EvenTT Culinair is uniek binnen de Benelux aangaande transparantie, het wedstrijdplatform is eenvoudig in te zien via de website, waar wij u op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws en ook bedient EvenTT zich van de social media zoals Twitter en Linkedin. EvenTT Culinair is natuurlijk helemaal uniek aangaande de 'Wynand Vogel Bokaal' de Topwedstrijd binnen de Benelux, maar volgens mij ook binnen Europa, waarbij de winnaar naar huis gaat met 10.000 euro
Dat de wedstrijden zich populair mogen noemen hebben we ondervonden, begin deze week werd het digitale aanmeldingsformulier 'open' gezet en zie daar, de aanmeldingen stromen nu al binnen, alsof de 'vakidioten' hierop hebben zitten wachten. Innovaties zijn er ook, aankomend jaar verwelkomen wij de Bartenders, deze tak van de horeca zal zich ook manifesteren binnen ons wedstrijdplein, we hebben ook gemeend de a la minute wedstrijden aangaande te gebruiken apparatuur te begrenzen en dit gaat ook gelden voor het servies wat aangeboden gaat worden door Olivier.
Meer hierover kunt u lezen op de website van EvenTT Culinair.
Jan Vlap, directeur van het Multi Media Bureau 'Mimicry', als zijnde organisator van Horeca EvenTT te Assen zei het al, we gaan KNALLEN binnen 2011!!!!!
En dat klopt, het is niet de grootste Horecabeurs binnen Nederland, maar wel de meest intieme en met de meeste beleving voor vakgenoten en publiek. Ook is de organisatie van deze beurs heel bewust in het geven van 'beleving' en beleving is een factor die de meeste horecavakgenoten aanspreekt. Praten met de leveranciers en nieuwe inspiratie opdoen binnen een overzichtelijke beurs. Ik heb er zin in !!!!!!!!!!!!!!
Maar vooral in het EvenTT Culinair amuse diner voor de sponsoren op acht februari bij Hampshire Hotel Wesseling in Dwingeloo, heerlijk netwerken binnen een informele sfeer, hapje, drankje en ontspannen lullen.....
Nu het mandje in, morgen naar Rational in Almelo om een ''potje'' langoustinesoep te bereiden in een Vario Cooking Center.
See you!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten