zondag 28 november 2010

Ons nieuwe 'kindje Buitenshuys' en de stand van zaken

Opnieuw veel geleerd deze week, niet op het gebied van koken maar wel aangaande 'barcodes' voor onze externe productielijn, over biologische producten, over duurzaamheid, onze cateringtak en dat alles nu begint te 'matchen'.
Wij met elkaar hebben veel voorwerk gedaan binnen een relatief korte periode, maar door samenwerking en het vinden van de juiste externe bureaus kunnen wij snel en doelgericht opereren. Oei, het wordt steeds spannender, we kunnen voor het 'eggie'!!!!!!!!!!!
De'pilot' voor de internetwinkel en het kunnen aanbieden van kerstmenu's voor thuis zien er gelikt uit en zijn voorzien van duidelijke navigatie en gebruikersgemak, de barcodes van onze productenlijn naar buiten, voor de supermarkten zijn binnen, dus deze lijn kunnen we ook laten lopen en de vernieuwde cateringtak zal op zes december haar visitekaartje afgeven aan vierhonderd personen binnen de gemeente Westerveld.
De hotels lopen buitengewoon goed, Hotel Wesseling en Hotel de Brink zitten betreft kamers al vol tijdens de kerstdagen!!!!!!!!

Nu alleen de puntjes op i en dan zijn wij klaar voor de toekomst, veel, ja veel, maar de puzzel gaat passen, alleen het uitleggen van de puzzel kost ons soms meer tijd dan het maken van de puzzel.
Welterusten!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten