dinsdag 9 november 2010

EvenTT Culinair

Wat gaat de tijd snel, eerst nog even de winter aanvaarden en dan weer het nieuwe jaar beleven. Er wordt hard gewerkt achter de coulissen van dit wedstrijdspektakel wat wordt gehouden binnen de beurs Horeca EvenTT op 7,8 en 9 februari 2011.
Opnieuw een groot wedstrijdaanbod aangaande alle facetten binnen de horeca en opnieuw met vernieuwingen. Gastvrouwen en ook heren worden meer belicht en wel ook staat er iets te gebeuren binnen de horecatak, 'bartenders'?
Culinaire Saisonnier laat de 'Patisserie' knallen, komt met het 'samensterk concept' en wij ontkurken gelijk ook een nieuwe tak voor competitie binnen de horeca opleidingen.
Drie grote beurzen binnen Nederland, Amsterdam, Maastricht, Assen en wij zijn de kers op taart aangaande transparante competitie binnen de horeca, noordelijke nuchterheid en vooral ook intimiteit.
Ik bezoek alle drie, maar ben wel eens benieuwd waarom U een horecabeurs bezoekt, ik ga heen omdat ik binnen de organisatie zit van EvenTT Culinair, maar waarom gaat U?
Wat verwacht U als vakgenoot binnen keuken en bediening van een beurs en of van een wedstrijdplein, wat wilt U?
Heeft U tips en of aanmerkingen over beurzen;
Mailto: info@eventtculinair.nl
Of plaats een reactie op het blog.
De nieuwe website van EvenTT Culinair gaat deze week de lucht in en dan kunnen we gaan 'knallen'.
Dat de wedstrijden leven binnen de Benelux weet ik, aub niet meer bellen, de aanmeldingsformulieren staan binnenkort op de nieuwe site!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten