zondag 14 november 2010

Storm nadert (Horeca) Nederland!!!!!!!!!!!!

Na alle natuurgeweld van de afgelopen dagen schijnt er een nieuwe storm te naderen. Voorspellers zeggen dat men zich tegen deze 'storm' niet kan wapenen. Nu geloof ik hier niet in, men kan zich wapenen tegen stormen, tegen overstromingen etc. Daar zij wij goed in binnen ons kleine Nederland, maar kenners zeggen dat deze storm verwoestend is en nu al een diagnose aangeeft van, -56 aan op de schaal van Richter?
Nu worden er vaak namen toebedeeld aan orkanen en stormen en zo heeft deze aan te komen 'storm' ook een naam gekregen: 'De Lekker' en deze 'storm' gaat heel Nederland raken. Nederland is niet meer veilig, de meest stabiele huizen kunnen omver geblazen worden en mensen weet dat de storm zal zich op 16 november zal manifesteren. Nee, een zandzakje voor de deur zoals in het zuiden des land nu helpt niet, Nederland moet deze storm accepteren en doorstaan!!


Remedie tegen deze storm: Incasseren en relativeren, tegen deze storm kun je je niet wapenen. Stel dat je hierdoor slecht slaapt op maandagavond weet dan dat er middelen zijn. Tegen dergelijke psychologische stormen kan men zich wapenen met 'pure producten' waarin Hop, Valeriaan, Citroenmelisse, Haver en passiebloem verwerkt zijn, deze werken zeer rustgevend.

Maar let wel, soms zijn stormen niet belangrijk en waaien zij over, maar dat is aan U!!!!!!! Welterusten, slaap goed en probeer te ontspannen.

PS. Welkom New York!!!!!!!!!!!!!! (ook gespannen voor 'de lekker'?)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten