woensdag 5 januari 2011

Vissen in het diepe........

Blijven zoeken naar uitdagingen en dat doen er meer, verse vis aan huis voor de consument.


Een initiatief van Veltman vis uit Harlingen en wel een heel mooi initiatief. Veltman vis voorziet onze Hotels met hun verse vis en dit al voor enkele jaren. Nu profileren wij ons altijd als de '' bezige bijtjes' maar dit bedrijf beheerd ook zo'n bijenkast, waar altijd wordt gekeken naar nieuwe uitdagingen. Hun nieuwe tak, verse vis aan huis is een noviteit waar ook wij van Buitenshuys 'kookstudio' zeker profijt van kunnen hebben aangaande onze kooksessies. Ons motto betreffende sessies is er één van, waar deelnemers mee werken aangaande materialen en producten binnen onze kooksessies moet ook thuis te realiseren zijn. Wat betreft de materialen hebben wij een samenwerking met de Culinaire Saisonnier, tournetout, temperatuurmeters, kledij voor kinderen............................ alles te koop via de culiboetieks.


Snijden doen we met de messen van Wüsthof en deze zijn eveneens bij ons te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.


Alleen het vers gedeelte van de kooksessies werd vaak beperkt door het niet kunnen verkrijgen van goede verse vis en of andere verse producten voor consumenten. Dit wat betreft verse vis is nu verleden tijd, alle vis waar wij mee werken is voortaan gewoon te bestellen voor consumenten via de digitale viswinkel van Veltman vis. Dus ook de mooiste zeeduivel, dorade, griet, tarbot,...................... gewoon voor thuis.
Hoe te bestellen, eenvoudig via: www.eetvis.nl, zal de link ook blijvend plaatsen bovenaan het blog.
Nu nog een slager, poelier en groentenboer en het plaatje is rond, consument blij, wij blij, hoe eenvoudig!!

Ps.
Heb privé één van de aanbiedingen geprobeerd van eetvis.nl, de langoustinesoep, een ambachtelijk soepje, Héérlijk!!!!!!!!!!!!
Heb gehoord dat Veltman deze laat proeven binnen de Horecava, ik ga..........................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten