zaterdag 22 januari 2011

Kooksstudio

Afgelopen vrijdag tijdens een gesprek met Frank Everink van Bolscher Vlees kregen wij het toevallig over onze 'kookstudio' en onze vernieuwde opzet van deze tak. Wat wij aan producten en materialen gebruiken moet ook door deelnemende gast te verkrijgen zijn.

Dit hebben we al voor een groot gedeelte voor elkaar, zoals ik hiervoor ook al eens berichte. De vis die we gebruiken is te bestellen via de webwinkel van Veltman (zie link: Vis bestellen), onze materialen die we gebruiken zijn te verkrijgen via de Culiboetieks van Saisonnier (Hotel Wesseling), de producten zoals 'glace en fond via Buitenhuys (onze nieuwe tak) en ja, nu ook het vlees via 'Meer Dan Vlees.nl', gerelateerd aan één van onze vleesleveranciers de firma Bolscher. Dus ook het mooie Back Angus vlees, Wagyu, het mooiste kalfs- en lamsvlees, etc. voor de liefhebbers, nu ook voor onze deelnemers aan kooksessies. Mooi is dat, steeds een trapje erbij en dan nu nog een kwaliteit groentenleverancier met webwinkel en we zijn er......!! Rechts bovenaan het blog ziet u de link: 'Vlees bestellen', ter oriëntatie. Ben benieuwd, aankomende weken draaien we kooksessie met meer dan veertig personen en deze deelnemers kunnen dan gelijk gebruikmaken van het 'extra' stukje meerwaarde wat wij hebben toegevoegd, 'ook thuis kunt u dit menu koken', want u kunt eenvoudig aan deze producten komen. En dat geeft een goed gevoel.............!!

Ps.
Wilt U aulstublieft iedereen tweten dat de Hashtag voor de Beurs Horeca EvenTT, EvenTT Culinair en het Village Saisonnier te Assen binnenkort #EHVS wordt, de fountain onder het blog genereert nu nog #eventtculinair, maar wordt binnenkort, omgezet naar #EHVS. Dus al uw tweets lopen nu nog via eventtculinair fountain en straks via EHVS. Uitproberen, tweet uw bericht en ververs de webpagina gelijk met F5 (hoeft u niet te wachten), u ziet dan uw tweet voorbij komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten