zondag 2 januari 2011

Bloggen via blogspot.com

Wereldwijd wordt er wat geblogd, allemaal mensen die hun verhaal kwijt willen of moeten. Dat er geblogd kan worden is een mooi aspect binnen onze maatschappij en doet ons verrijken aangaande informatie op welk gebied dan ook. Ik blog zelf alleen maar om vaardiger te worden in het toetsengebruik (éénvingersysteem tot op heden) en om van mijn schrijffouten af te komen. Vroeger kon ik op schrift foutloos schrijven, maar sinds het toetsenbord er is gekomen begon ik fouten te maken, ook al zit er grammatica correctie op de computer. Nou ja, ik sta onder curatele van een onderwijzer die mij zo nu en dan op m'n flikker geeft.

De verhalen ontstaan vanzelf, soms gewoon flauwekul maar veelal over wat je gewoon als mens meemaakt en wij met elkaar maken genoeg mee binnen de horeca. Werken binnen de horeca houd je jong van geest en omdat iedere dag binnen deze beroepsgroep echt anders is valt er altijd wel wat te vertellen. Eigenlijk heeft ieder mens elke dag wel een verhaal. Humor vind ik belangrijk, houd je staande en heeft een sterke relativerende rol binnen ons dagelijks leven. Je moet zo nu en dan het leven met een korrel zout durven nemen. Waarom gaan onze Nederlandse ambassadeurs uit de keukens die nu werken in het buitenland ook niet bloggen, dan ontstaat er een interessant informatiekanaal, wij zijn best wel benieuwd hoe er bijvoorbeeld gewerkt wordt in De Landmark Mandarin Oriental in Hong Kong, laat Sidney naast de Mandarin een paar kassen plaatsen van Eef Stel met een Vitalizer en worden wij hier binnen Nederland op de hoogte gehouden of het daar ook werkt!!!
Ik vind het raar dat vele bloggers maar weinig reacties krijgen op gepubliceerde artikelen, al kun je als blogger ook een censuur toepassen en er voor kiezen de reacties wel of niet te plaatsen. Laatst werd er om 'vertrouwen' gevraagd via een bekend blog en dit ontlokte enkele reacties, maar over het algemeen wordt er weinig gereageerd. Nu vind ik vragen aan vrienden of ze 'vertrouwen hebben in erewoord van een persoon via een blog' wel ver gaan, echte vrienden hebben vertrouwen in elkaar en de rest, zoals bijvoorbeeld al die digi-vrienden ........................niet!
Waarom wordt er zo weinig gereageerd op bekende gastronomische bloggers? Durft u niet? Kent u de 'zoetwaterbotel niet, ik wel en de blogger ook, vandaar......de react...........!


Bloggen doe je zelf en niet als twitteren soms met meerderen via een bedrijfnaam, althans dat denk ik. Sommigen van mijn gezin weten de inlogcodes van mijn blogspot, dus als er voor de zoveelste keer een 'bullshit' verhaal op staat dan zal ik zeker mijn oudste zoon hierop aanspreken en of mijzelf. (altijd mooi als je kunt kiezen)

De Acer Aspire laptop is net weer terug van de fabrikant en is onder andere gepimt voor het bloggen, ook hebben ze de 'entertoets' voorzien van een kleurtje en ander tekst. Alle 'rottigheid' is gelijk verwijderd, ik meende dat je altijd veilig pornosites kon bekijken en dan de geschiedenis gewoon kon verwijderen, maar wees op uw hoede er blijft wat achter!!!

Ps.
De mooiste foto binnen binnen een blog zonder nog enige reactie vind ik deze: 'de la viande vegetarienne'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten