dinsdag 25 januari 2011

Gemiste kans............voor de Hanos!!

Vele vakbroeders en zusters binnen de horeca prijzen zich gelukkig om het feit dat er gelukkig nog enig gezamenlijk Culinair vertier is binnen het noorden des land. En inderdaad, de TT Hall binnen Assen wordt begin februari opnieuw omgetoverd tot een enorm 'Café-restaurant' wat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een drie daags feestje waar vele 'Culinaire nomaden even hun rustpunt vinden. Niet alleen vanuit ons Nederland trekt deze beurs bezoek, nee, zelfs vanuit België en Duitsland komen de bezoekers en of standhouders. Een beurs is een beurs hoor ik u denken, maar deze beurs is anders, geeft spektakel en is intiem. Vele mensen werken eraan om dit voor elkaar te krijgen en wat betreft het gastronomisch plein doen ook vele 'horecaleveranciers' een duit in het zakje....!! De weleens geopperde term, 'Samensterk', elkaar versterken is naar mijn inziens een reële factor en helemaal binnen de perioden die we nu beleven en dat geeft een goed gevoel. Sponsoren van het Gastronomisch competitie plein houden deze tak staande en dragen de deelnemers en hun bedrijven een warm hart toe. Zo ook de Hanos Groningen in eerste instantie........

Maar helaas, de groothandel laat het opeens afweten, Hanos Groningen doet niet meer mee...!!!
En weet u, wat ik erg vindt...............er zijn namelijk meneren die geen meneren zijn, zij spreken ook niet als meneren en deze meneren hebben de touwtjes in handen en handelen niet in algemeen belang. Oei, oei en nu maar hopen dat het hoofdkantoor van de Hanos hier niets van hoort, Hanos Groningen toch.........??

Had zelf ook al een mooi spandoek laten maken voor bij het gastronomisch plein, maar na dit gerucht zijn er weer van die vandalen bezig geweest, sorry Hanos...........dat u een vestiging in Groningen heeft die dit veroorzaakt.

LABEL: PERSOONLIJK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten