donderdag 13 januari 2011

Ladies Night en........................nog meer.

Wel eens met zeventien dames tapas gemaakt? Ik wel en gelukkig had ik ondersteuning van twee collega's. Een leuke avond, maar wat hebben dames elkaar altijd veel te vertellen, soms moet je dan flink moeite doen om alles een beetje in het gareel te houden. Ivo, onze sommelier deze avond, die de dames voorzag van enig commentaar betreft de wijn-spijs combinaties had soms enige moeite om de aandacht te behouden. Tips en trucs om aandacht te behouden binnen bepaalde situaties worden ook gegeven binnen de aankomende 'Kama sutrA-beurs' hoorde ik onlangs, leuk personeelsuitstapje misschien?


De sessie was weer een inspirerende en de gerechten in combinatie met de wijnen waren voortreffelijk, mooi om te horen. Moet ook zeggen dat de tapas-sessies lopen als een speer. Gewoon binnen een informele sfeer kleine gerechtjes bereiden die later opgesteld worden ''en buffet' en dan gewoon lekker relaxen, wijntje, hapje binnen een warme ambiance. Onze nieuwste sessies zullen bestaan uit Twitter-kooksesies, waarbij niet meer gesproken mag worden maar enkel en alleen getwitterd. Op deze manier ga je mee met de tijd en is het muisstil binnen de keuken, mooi hé, meegaan met de tijd!!!!!!!!

Nog meer..............................

Ja, Jan haalde deze week de opnieuw, door Drents Goed bestelde soep op en dat maakt ons trots, mooi ge√ętiketteerde potten Drentse mosterdsoep gingen 'on tour' naar de winkels.En dan nog even tussendoor tweehonderdvijftig langoustinesoep bereiden en verwerken voor Veltmanvis, kijk daar worden wij vrolijk van...................
Ook te bestellen door consumenten via: eetvis.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten