zondag 16 januari 2011

Twitteren

Dat twitteren ook zakelijk gezien een prima vorm van #socialmedia is om snel je #kookstudio 'vol' te krijgen is bewezen door @NivenKunz. @NivenKunz twitterde in wel twee uur tien mensen zijn kookstudio binnen voor negen februari stond te lezen op de de site van de #Misset. Vandaag had ik echter de hele dag #Tweetdeck aanstaan en @NivenKunz kwam vaak voorbij, evenals @Chefbertus echter nu om een persoonlijk RTakkefietje met de heer #Vogel aan te halen. Weet dat @Vogel geen idee heeft wat er op het #Internet gebeurd, waarschijnlijk heeft hij ook nog zo'n #badkuip als @mobieltje, maar dat maakt allemaal niet uit. Maar bel hem dan, of ga de persoonlijke confrontatie opnieuw aan. @NivenKunz is heel goed wat betreft de #socialmedia en dat vind ik #top, alleen nu nog beter worden wat betreft #normenenwaarden binnen het #internet.
Dan denk ik wees altijd een #gentlemen en doe dit niet via #Twiter.
Twitter is toch niet bedoeld om 'openlijk' een #akkefietje te beslechten, dit doe je RTeyetoeye !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zelfs een #meesterkok ging zich hiermee bemoeien, eerst om de 'heren' in te tomen, maar later om stelling te nemen, terwijl hij niet op de hoogte was van de situatie, vreemd om dan stelling te nemen.
#puberaal opgefokt gedrag............................... of ben ik een #ouderwetseklootzak????????????????
@NivenKunz, wees blij dat er wel tien van je vijftienhonderd 'followers' op negen februari komen koken, dat is wel heel veel, petje af.................., maar wees een #'Meneer'..................en dat is soms #moeilijk, weet jij wat het betekent om een #Voorbeeldfunctie te hebben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten