maandag 3 januari 2011

Met een frisse neus het nieuwe jaar in.........

Onze bedrijfsstructuur is gebaseerd op het periodiek hebben van een werkoverleg, geldend binnen alle takken van onze organisatie. Zo ook het 'grote overleg' waarbij allen aanwezig zijn die een leidinggevende functie bekleden binnen onze bedrijven. Normaliter wordt dit op de eerste maandag van de maand gehouden binnen één der zalen van één van de bedrijven. Maar op deze eerste maandag van de maand binnen het nieuwe jaar en waarschijnlijk geïnspireerd door de 'nieuwjaarsduik', doken wij het natuurpark 'het Dwingelerveld' binnen om daar een route te lopen die werd aangegeven door 'paaltjes'. Paaltjes met verschillende kleuren, die het aantal te lopen kilometers aangeven en omdat wij met onze 'afgetrainde lichamen' alles aankunnen werd gekozen voor de langste route, volgens mij het rode paaltje. Stevig de pas erin want dat zit ons in de genen en dan 'lullen' met elkaar en genieten van de natuur. Want wij leidinggevenden hebben 'oog voor de natuur' en vandaar dat sommigen ogen te kort hadden, ja soms loop je achter elkaar over die smalle paadjes! Gelukkig zijn er dan onderweg ook nog, points of interest, die helaas vanuit de achterroede telefonisch gecommuniceerd moesten worden aan het voorfront. Ja, soms moet je even stilstaan bij...............(of gewoon even willen uitrusten). Maar wat is Drenthe mooi, ook nu binnen deze periode vandaar deze plaatjes en het 'overleg', ja dat was anders maar zeer inspirerend en verfrissend.



Sommige ogen konden nog geen daglicht verdragen.



Even relativeren..........................................!!



En dan een kop erwtensoep van Buitenshuys.

Nu gingen wij 'gewapend' de wouden in en zie hier het resultaat, een paar mooie zwijnen, maar ja die moeten dan nog wel even ontmanteld worden en dat doet één van de gespecialiseerde leerling-koks dan even, gelukkig!!





Wij gingen wel 'gewapend' de wouden in aangaande onze kledij maar deze zwijntjes komen uit Polen, maar lagen vanochtend plots in de schuur, Albert bedankt voor deze lekkernij en de ontmanteling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten