Dus even snel op en neer naar Giethoorn.... m'n broer is ook een roker... 'oventje' geleend en dan gewoon even lekker roken binnen de keuken.. met sinaasappel, rozemarijn, etc en dat trekt de aandacht..... dus de hele brigade gaat nu roken.... en dat heet inspiratie.....
Verder hebben we vandaag nog een paar mooie kalsmuizen 'verdronken' in een gevogelte bouiilon om te kunnen komen aan de originele vitello.... niet te moeilijk doen....maar gewoon even aanbakken... en dan pocheren in een gearomatiseerde bouillon... en ook gewoon laten koelen in deze bouillon..... even aanvriezen snijden, en serveren op kamertemperatuur.....
De mayonaise maak je gewoon van tonijn op olie.... lekker smeuïg en daar geef je veel van... morgen kunnen we proeven.... of de gerechten geschikt zijn.... denk van wel.... soms zijn de eenvoudigste gerechten het lekkerst... mits ze met ............... gemaakt zijn.
Noot:
Bovenstaand gerecht niet zelf maken...Roken kan dodelijk zijn...proeven kunt u bij ons... :-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten