donderdag 8 maart 2012

#RUB ..per één juli gaan we weer massaal aan het gif.

Heeft u meegekregen wat er momenteel gaande is betreffende 'bestrijdingsmiddelen'.... zo niet dan zal ik binnen dit blog enkele verwijzingen geven.... hoe onze 'schizofrene' cultuur in elkaar steekt.... De RUB... lees, Regelgeving Uitzonderingen Bestrijdingsmiddelen...wordt per één juli ingetrokken.... wat dit voor stoffen zijn..... u zult het niet geloven.... huis, tuin en keukenmiddeltjes.


Geen bier, groene zeep, uienextract, knoflookextract, suiker, magere melk, zonnebloemolie, etc mogen meer gebruikt worden ter bestrijding... van 'ongedierte'.... en of schimmels..
Dan mogen we blij zijn dat er social media aanwezig is binnen onze maatschappij.... want normaliter hadden waarschijnlijk u en ik hier totaal niet van af geweten..... De intrekking van de RUB-lijst zal inhouden dat telers die geen 'chemische middelen' willen gebruiken... hun huis, tuin en keukenmiddeltjes moeten gaan laten testen...... dus het bier in een ingegraven potje in de grond om slakken te vangen.... mag niet meer... want dit 'bier' moet eerst een toetsing ondergaan..

Als ik de berichtgeving hierover tot mij neem.... dan besef je pas in wat voor een maatschappij wij leven.... ook als kok wordt je hierdoor getroffen.... je probeert met de seizoenen mee te gaan, aangaande de producten.... je wilt de gasten iets meegeven.... maar aan de 'andere kant' wordt je ondermijnt.... eigenlijk is het net als in het onderwijs...... iedereen raakt de weg kwijt.....


Wij binnen de horeca.... evenals vele consumenten... waren op de goede weg... maar door dit soort eenzijdige 'besluitvorming'.... ontstaat er een passionele anarchie .... aangaande het verantwoordelijk telen en consumeren van deze producten..... hoe tweestrijdig kan de regelgeving zijn.....maar daar zijn velen al aan gewend.. binnen deze 'schizofrene' maatschappij. 


Het gewraakte artikel: ikregeer.nl 
Norbert Koreman       : Dien allemaal uw officiële bezwaar in

Geen opmerkingen:

Een reactie posten