dinsdag 12 april 2011

Pittig weekje..............

Het zijn 'pittige dagen' deze week, iedereen is druk, druk, druk........!!...........!!............!!.........!!
De hotels zitten vol met wielrenners, er zijn grote cateringen te doen, Buitenshuys doet het goed, de kooksessies lopen ook deze week lekker door, er zijn nogal wat partijtjes en dan natuurlijk de a la carte gasten en de grand-café gasten die gelukkig altijd blijven komen. Normaliter gaan de werkzaamheden gestroomlijnd, ware het niet dat door een samenloop van 'omstandigheden' er 'even' een paar collega's van het toneel verdwenen zijn voor een korte periode en ja dat moet dan opgevangen worden................en daar zijn diverse methoden voor, één daarvan is het rectaal inbrengen van een 'rode peper' wat het effect behoord te beogen dat de 'mens' sneller gaat lopen, maar dit is bij ons niet van toepassing, want dat doet een ieder al........................................ ;-)

Nee, de pepers kunnen we vergeten, wij moeten het hebben van een heel sterk punt binnen de bedrijven en dat is flexibiliteit van onze collega's en dat is een mooi gegeven. Mensen die 'fluitend' een werkplek invullen van een collega die er even niet is..................zomaar in een andere keuken duiken en dan gewoon mee doen en dat is puur genieten..........mensen zonder 'oogkleppen' die niet alleen maar vechten voor het eigen winkeltje, maar open staan voor het grotere geheel.....

Oké, genoeg geluld, heb toch maar een paar pepertjes ingekocht maar deze zijn voor de pittige pastaschotel ;-) .......................................denk ik..................of toch.........???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten