De magnetron is niet meer weg te denken uit onze wereld van nu, wie heeft geen magnetron thuis staan tegenwoordig en toch geeft het een negatieve klank binnen de professionele keukens.
Maar neem van mij aan dit is huichelarij van de bovenste steen, de meeste restaurants hebben binnen hun keukenoutilage, gewoon standaard een magnetron, soms ietwat verstopt.......
Enfin, wij zijn druk doende met maaltijden voor senioren die 'ter magnetron' gaan en als je daar dan mee bezig bent, blijkt dit best een interessante materie te zijn. Wat betreft het smaak technische verhaal kunnen we kort zijn, we bereiden de maaltijden als op restaurantniveau, dus goed van smaak en voor deze smaak durven we ook uit te komen, het is geen eenheidsworst wat de senioren voorgeschoteld krijgen..........!!!
Wij blijven de 'markt' bespieden en proberen daar op in te spelen... ach, de magnetron, vaak verguisd, maar zo gek nog niet, sommige 'sterrenchefs' verwarmen hun garnituren in de magnetron.....................erg hé.......... ;-)) Maar dat mag niet naar buiten, waarschijnlijk scheuren zij ook de etiketten van de verpakking van de bouillonversterkers die gebruikt worden in de keuken, maar dat gaat tegenwoordig gemakkelijk, er zit zo'n 'rits strookje' aan ;-) En wij, wij hebben een alibi, de magnetrons binnen onze keukens staan er enkel en alleen maar om de maaltijden te testen voor de 'senioren', en wat betreft de 'versterkers', kijk maar bij het oud papier, daar ligt niets aan etiketten, die zitten gewoon nog op de verpakking...... exit..

Geen opmerkingen:
Een reactie posten