donderdag 28 april 2011

Olvarit kookt met sterren..

Eindelijk een bedrijf dat begrijpt dat je smaken moet leren ervaren vanaf het prille begin. Olvarit heeft 'baby's uitgenodigd om bij een sterrenrestaurant te komen proeven en te oordelen las ik op de site van de Misset, ben wel benieuwd of ook de ouders op 'uitnodiging' waren. De chef aldaar heeft 'visuele' gerechtjes samengesteld, die niet onderdoen voor de mousses en schuimpjes die hier normaliter geserveerd worden. Kijk, daar worden we gelijk een stuk vrolijker van, baby's laten proeven van onze culinaire hoogstandjes, hun ook laten oordelen en tegelijk de ouders een workshop geven, hoe ze kunnen koken voor hun 'kindjes', want helaas ze moeten wel gevoerd worden die kleintjes en dat kost tijd, dus alle tijdbesparende tips zijn welkom.....geweldig!! :-(Nu denk ik niet dat je gelijk met 'aparte' smaakcombinaties moet gaan komen...


Hier word ik helemaal gelukkig van, babyvoeding gaat mee met de seizoenen........ ;-)

Een nieuwe doelgroep lijkt geboren, wij binnen de horeca gaan ons richten op 'baby's doormiddel van arrangementen en dan maar hopen dat de ouders ook meekomen....!!!!!!!!!!!


Toch een kleine kanttekening hierbij, deze producten zijn voor hun, ouders die de gemakkelijke weg kiezen, als de kleintjes eraan toe zijn kunt u gewoon zelf alles 'vers koken' en pureren met de magimix, een apparaat wat tegenwoordig standaard behoort binnen de normale keuken thuis.


En voor de ouder die tijd wil besparen is er de thermo-blender, alles lekker vers pureren en gelijk verwarmen en of garen maar deze is voor de echte 'hobbykok' die kookt voor hun kroost.


mcDonald's krijgt geduchte concurrentie aangaande hun marketing, het is nu niet meer de peuter die bespeelt wordt (je wast de auto van pa en ma en we gaan naar de Mac), nee, Olvarit gaat verder denk ik, (als je stil bent krijg je een potje 'lekkers' (geprakte coquille met witlof en saffraan) , als je krijst 's nachts krijg je niets) en ben je een modelbaby dan gaan we naar een restaurant en jij mag kiezen...ach ja, moeilijk om met relevant nieuws te komen..vandaar..deze bullshit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten