donderdag 21 april 2011

Geduld en 'oog hebben voor'...zit ons in de genen

U als gast bent gewaarschuwd deze zomer, de drankjes kunnen 'iets' langzamer ter tafel komen want er zijn bijna geen 'studenten' meer die een bijbaantje in de horeca ambiëren. Helaas voor u, de student wordt serieuzer en kiest ervoor om de studie zo snel mogelijk af te maken en vandaar dat U de klos bent, zo wordt er verkondigt in de media................... ;-)

Oei, probleempje, iets langer moeten wachten op 'het bestelde' als je op een terrasje zit, want wij willen graag op onze wenken bediend worden en het liefst in een 'drafje'. Of toch niet, in de aankomende periode, de vakanties zijn wij als gast toch iets toleranter en hebben wij oog voor situaties. Gek hé, soms moet je iets langer wachten op een bestelling, vooral op heel drukke terrassen, maar dat was altijd al, gelukkig zijn wij mensen beleeft en hebben we geduld.................U toch ook.............of willen we meer gaan betalen voor onze consumpties, want dan kunnen deze bedrijven gewoon meer gekwalificeerd personeel inhuren...........we betalen wat meer maar worden sneller en hoffelijker bediend, je weet wel, met meer allure...

Het zal allemaal wel wat meevallen, maar toch denk ik dat de terrasgast sowieso oog moet hebben voor situaties en zich daarin moet schikken..................schreeuwen helpt niet en verraad alleen maar ons karakter.........waarschijnlijke minder sociaal dan de beer....hieronder............!!!

Gewoon rustig wachten op de bestelling, of gewoon een ander terras pakken, we hebben toch geen haast mensen als we 'ontspannen' op vakantie zijn, we zijn dan toch relaxed.....??
Gelukkig heb ik hier geen last van, ik heb altijd ons eigen eten en drinken bij me als we ter terras gaan, zodoende hoeven we nooit te wachten en zijn we alleen vier keer vijftig eurocent lichter na toiletgebruik, maar ja, gelukkig bent u waarschijnlijk.............niet als mij.............. :-)

Geduld hebben is een schone zaak...........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten