maandag 11 april 2011

Echte innovatie op het bord......??

Er wordt wat afgekukeld tegenwoordig over 'back to basic', maar dit wordt denk ik toch een te moeilijke stap binnen de horeca......we zijn altijd op zoek naar vernieuwingen om onze gasten te 'plezieren...........!! Vandaar dat ik het volgende wil voorstellen, we gaan geen 'moleculaire technieken' meer toepassen maar we gaan het zoeken in producten die 'geschikt' zijn gemaakt voor onze markt. ...................................Ja, ja.........het zou kunnen...............................



Te beginnen met bijvoorbeeld een 'stevia cress' die we introduceren voor de diabetici zodat ook zij kunnen genieten van patisserie met een zoetheid die geen suikers bevat, dat is een leuk begin, maar het kan beter. Vandaar dat je eens zou moeten kijken of er ook een 'hennep' cress en een 'coca' cress te verwezenlijken zijn, bepaalde soorten cress, die onze creaties zouden kunnen verrijken en die ook een daadwerkelijke vernieuwende gastronomische werking tot stand kunnen brengen. De gasten zouden de restaurants verlaten in 'hogere sferen' en doen zo een unieke ervaring op. En net als bij 'twitteren' het blijkt niet écht verslavend te zijn, maar weet wel, dat de gasten zeker terug komen voor deze creaties en dat is echte 'innovatie op het bord'.........maar ook binnen de gastronomie en daardoor zit het restaurant dan elke avond vol......hoe mooi kunnen innovaties zijn zonder 'chemie'...en wees niet bang, wij zullen geen dealers zijn, wij zijn de horeca.......gewoon gastvrij.........zonder bijbedoelingen ...........!!!

Moeten we alleen nog kijken of deze 'cress-soorten' ook duurzaam en biologisch geteeld kunnen worden en het liefst binnen onze 'eigen streek' want dan zit je helemaal gebeiteld... ;-()

Geen opmerkingen:

Een reactie posten