zondag 1 september 2013

Hoe belangrijk is een bal gehakt....

De bal gehakt is verworden tot een massa-artikel... waarbij vele vakgenoten de neus ophalen, maar serveer nu eens een echte 'huisgemaakte' bal....het balletje voor aan de 'toog'.... daar kan over gesproken gaan worden........



Ik kan u beloven dat die 'bal' er komt.en dat we een 'echt balletje gehakt' gaan serveren.... en dat past precies binnen het concept.... gewoon eenvoud serveren waar je achter staat... en dan blijkt alles minder moeilijk....gewoon, gewoon, maar wel goed...



Deze week draaien we ook al 'groepen' en deze  laten we ook gewoon genieten zonder rommel op het bord... en zonder poespas....maar wel kwaliteit...... dat garandeer ik... dat is de drive... wel gaan we binnen de keuken werken aan de sauzen en ik denk dat we begin november dit verhaal gestructureerd hebben. en dan hebben we een keuken met een 'ziel' .....goede sauzen kunnen hebben vereist discipline....en daar werken we nu aan..... 

We gaan bouwen vanuit de basis..... eigenlijk met alles.... en als de opening daar is, zal alles kloppen.... dan staat de gast centraal....
en dan eet ik ons balletje gehakt..... met mosterd...gewoon aan de 'toog'.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten