Volgende week gaat er opnieuw een 'nieuwe kaart in' met daarop de beloofde sucade, maar wat gaat dit allemaal snel.... een paar weken geleden hanteerden we stoffer en blik en nu zijn we horeca-aangelegenheid waarover gesproken wordt....
De leveranciers zijn voor negentig procent klaar, waarbij we enkel gaan voor kwaliteit, die een echte meerwaarde geeft..
Ons vlees wordt geleverd door keurslager Lantinga Wanneperveen
Daarnaast zal waarschijnlijk lopen ' van der zee slagerijen'
Onze vis betrekken we van Veltman vis
Onze groenten betrekken we van Van Gelder.
Onze eieren komen vanuit Sint Jans Klooster.
Ons gebak wordt aangeleverd door Amoreus uit Meppel
Daarnaast zetten we van Eck
Ons brood komt van bakkerij Steenbergen uit Meppel
Ons 'bake off' brood komt van Pandriks uit Meppel
Daarnaast zetten we waarschijnlijk Karl Siegert
Het DKW verhaal komt binnen via DeliXL
Met daarnaast de Hanos
Met daarnaast de Hanos
De verpakkingsmaterialen komen binnen via Scheltinga Steenwijk.
Gino da Deppo voor specialiteiten.
Langzaam maar zeker komen we er wel.... alleen niets is nog zeker, het gaat om kwaliteit, prijzen en een gun factor...en daarmee gaan we vanaf volgende week aan de slag.
Wij kiezen de leveranciers trouwens niet zelf..... dat doen de 'gasten'.... en wij... wij evalueren iedere avond, onder het genot van een biertje en een glas whisky.... puur genieten....
Geen opmerkingen:
Een reactie posten