dinsdag 17 september 2013

Een must.... #FolieCulinaire

De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt, maar wees bewust, het is zomaar oktober en dan staat er iets te gebeuren binnen Maastricht.... een must voor 'vakidioten' die vaak hun agenda verwaarlozen... maar het is nog niet te laat.... dus noteer gelijk onderstaande data... want deze zijn belangrijk... wat er te doen is...


De culinaire Saisonnier heeft hier haar peilen op gericht en gaat uitpakken en dat is mooi, heel mooi. Het kost geen drol om af te reizen naar Maastricht want er is een mooie samenwerking tussen de beurs en de spoorwegen. Ik weet uit betrouwbare bron dat er hier een spektakel gaat plaatsvinden..en hoeveel energie dit vergt om het voor elkaar te krijgen. Vaak verwachten wij hier in het Noorden om op onze wenken bedient te worden, vaak denken vakbroeders dat alles zomaar gaat en dat alles normaal is. Nu weet ik toevallig door EvenTT Culinair dat er veel energie gaat zitten om een beurs tot een 'culinair feestje' te maken, maar dit gaat verder.... weet u niets van dit zuidelijke feestje dan wil u graag attenderen op het blog van Norbert Koreman en laten wij ons vermaken in het zuiden des land tijdens deze dagen.... want dan kunnen wij in februari tijdens de beurs Horeca EvenTT de zuiderlingen vermaken met ons ding.

Mooi is dat, dan komen we elkaar minimaal twee keer per jaar tegen en kunnen we even bijpraten.... in oktober en februari... en eigenlijk is dat genoeg.... maar als er behoefte aan meer contact is dan eten we gezamenlijk nog even een 'bitterballetje op de horecava..... en drinken daar een biertje....

Nu heb ik gehoord binnen de wandelgangen dat het wat minder druk is binnen de horeca... dus iedere zichzelf respecterende chef.... heeft iets meer tijd... en kan dus gaan... maar dit heb ik 'van horen vertellen'.....en natuurlijk alleen maar in de wandelgangen..... wie weet...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten