donderdag 1 december 2011

#zintuiglijkeindrukken......

Vandaag de eerste dag....... en dat voelt anders..... anders dan het vertrouwde wereldje waar je blindelings  hetgeen kon doen.... wat gedaan moest worden......  Nu ben ik niet iemand van het oppervlakkige dus heb ik veel luistert naar mensen...... en operationeel gedaan....  wat gedaan moest worden...Enfin...ik heb kennis gemaakt met een leuke groep mensen...die net zo doen als jij en ik binnen een vertrouwde omgeving....een veilige..enigszins gecontroleerde... op hun eigen manier binnen hun bedrijf...en ik mocht proeven.... van dit alles.. 



Mijn persoonlijke beleving deze eerste dag in dienst, was totaal niet gecontroleerd...en zo hoort dat..... vandaag... morgen.. overmorgen.....dan..en dan nog.... blijf je aan de oppervlakte.... indrukken opdoen.... en dan pas kun je destilleren....en structureren..maar eerst maar eens echt kennismaken...en dat voelt goed... heel goed..... en dit gaat interessant worden....... dat voel ik 'aan mijn oppervlakte water'...........
Was het druk..??....geen idee..want dan vraag ik mij af, wat is de universele 'definitie' van druk.... wat houdt dit nu precies in...... Ja, het was druk...... maar hoe druk weet ik niet...... de kerst moet nog komen... :-)

1 opmerking: