Blijkbaar laten de grootste chefs van nu... zich inspireren door televisie-programma's. Want..zie daar... de nieuwste hype is het consumeren van levende producten. De texturas zijn gedumpt, de roners verwarmen de aquaria... de stikstof blijkt een anti-wratten middel....dus wat dan...??
Ja dan worden we ineens wakker, we hebben een uitzending gezien van de Fear Factor, waarbij mensen een 'straf' moeten ondergaan en levende producten moeten eten.... kotsmisselijk wordt je hiervan en snel ''zapp' je verder, maar het is ook 'inspirerend' klaarblijkelijk..... stel dat de mens, 'de gast'... toch wel nieuwsgierig is, ja dan is het....kassa...
En zo hebben we een nieuwe hype erbij..... we zetten de gasten levende producten voor. Of je tijdens je vakantie in Azië nu een aap de kop in slaat aan tafel en de hersenen nuttigt.. maakt allemaal niet meer uit...wij Europeanen gaan nu ook voor levend. En als we dit willen ervaren kun je twee dingen doen, je geeft je op voor 'De Fear Factor' of je gaat naar Denemarken....
Ik heb altijd gedacht dat je met een garnaal aan de haak kon vissen op kabeljauw, maar dus ook op 'culinair georiënteerde gasten.... en die brengen méér op dan een kabeljauw..dus...
Nee, ik blijf gewoon vissen...maar wilt u meedoen aan die onzin.. hier een alvast een indruk.
............De Telegraaf............
Dat we de weg kwijt zijn binnen de horeca weten we allang............... maar hoelang nog.....?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten