zondag 4 september 2011

Hoe naïef....of moeten we ons echt zorgen gaan maken.....

Het blijkt dat #IKEA een concurrentiepositie heeft verworven binnen de horecawereld.... Slapeloze nachten hebben ze in het zuiden des lands en over de zuidelijke grens over de mosselen, want IKEA gaat mosselen 'weggeven' voor schrik niet, voor € 5,- las ik op de site van de Misset. IKEA stunt niet alleen met 'huisraad' maar ook met voedsel binnen haar ''restaurants' en in September is het ráák....dan gaan de mosselen als warme broodjes.... ja en.??



Als wij ons daar 'druk' over gaan maken dan schort er iets binnen het denkvermogen van de horeca 'denk' ik......nee, vind ik.....!!!!!!!!!!!!!


Weet u, dit ontbijtje kost slechts één euro binnen IKEA Nederland en dan krijgt u er ook nog een cappuccino, koffie of kopje thee erbij.... maar we gaan verder, het tweede 'kopje' is gratis.....


Nu wil het feit.... maar dat is puur toeval dat wij binnen ons huis toe zijn aan een nieuwe leeslamp en Jol en ik zijn gevallen voor het model VÄTE a € 12.95. Eigenlijk willen we deze lamp zo snel mogelijk, maar we zijn slim, we hebben een plan gemaakt, want we wilden half september ook een keer uit eten. Welnu, we gaan vijftien september het lampje halen, we stappen om negen uur in de auto en rijden dan richting Antwerpen... we ontbijten voor twee euro in Breda bij een IKEA en rijden dan verder naar Antwerpen, daar halen we het lampje VÄTE en eten we voor een tientje twee porties mosselen....met toebehoren....... Hebben we het lampje, ontbijt en diner voor €24,95. De dertig euro aan diesel en de 'ambiance' neem ik op de koop toe......


Ja, als de gasten van onze restaurants binnen Nederland en België zó gaan denken.... ja dan moeten we ons écht zorgen gaan maken...... Binnenkort bij ons Menu VÄTE... een drie gangen menu voor € 30 en dan krijgt u een lampje erbij....... ;-) De horeca....ja, ja........ moeten we hier nu echt van wakker liggen, ik gelukkig niet, u toch ook niet.... of wel     :-)


IKEA....... mooie actie...!!!!! Voor hun die van mosselen in wegwerpservies houden ;-)))))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten