dinsdag 22 juni 2010

Produceren, verpakken en conserveren.

Vandaag was zo'n dag. Ontzettend veel geproduceerd de afgelopen dagen en dat alles moet dan ook verpakt worden en opgeslagen. Toch geeft het ons een 'kick' als je hiermee bezig bent, alles afgewogen en verpakt op de juiste manier met gecodeerd etiket. Ook mooi is dat er nog steeds veel oud leerlingen langskomen voor een praatje en natuurlijk om te zien waar wij mee bezig zijn.
Naast de productie en opslag loopt natuurlijk nog een lijn: de controlestructuur op papier en deze begint ook de juiste vorm te verkrijgen. Ik denk dat het niet lang meer duurt om gecontroleerd naar buiten te kunnen gaan met onze producten. Morgenvroeg worden de eerste potjes met mayonaise en tapenade vergeven als zijnde kennismaking met onze ambachtelijke producten.
Wij hebben beperkte oplages van onze producten omdat wij anders binnen toekomst waarschijnlijk niet aan de vraag zullen kunnen voldoen. Dit maakt onze productenlijn authentiek en vertrouwelijk en dit staat bij ons hoog in het vaandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten