dinsdag 18 mei 2010

Vernieuwend!

Binnen Drenthe zijn dit Jilt en Frouwkje Cazemier.
Ik heb een 'stukje' gelezen over de Vlindertuin wat de 'bottelneck' binnen keukens weghaalt.
Het belangrijk maken van een 'spoelkeuken' is ook binnen mijn optiek een handeling die als voorbeeldfunctie zou moeten plaatsvinden binnen de hele Nederlandse horeca.

Wel heb ik ooit eens geopperd binnen de horeca dat creatieven op de werkvloer, fictief gekaderd moesten worden, waarbij het een issue was dat zij die koken geen bijdrage mogen en kunnen hebben in het debrass-gedeelte. Geen kok kan echt koken als hij of zij haar 'puinzooi' zou moeten afwassen.
De kok die dit wel moet doen, gaat keuzes maken en prioriteiten stellen.

Jilt maakt hier een einde aan binnen zijn bedrijf, koks koken, de bediening bediend en de afwassers wassen af. En allen even belangrijk binnen functie, Sjapoo!

Binnenkort even eten, dus, reserveren binnen de Vlindertuin, maar dan wel in het gedeelte met de zeven kleuren, dus binnen de spoelkeuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten