dinsdag 24 juli 2012

Wat is #Wolvega....iets of niets...

Wolvega.... wat is Wolvega.... gaat u naar Wolvega.... kent u Wolvega.... waar ligt Wolvega...
Ik woon in Wolvega... maar als je dan eens Googelt.... dan wordt je spontaan 'depressief'... Wolvega heeft namelijk niets te bieden.... althans Wolvega biedt niets aan....

Wolvega biedt maar drie.... 'points of intrests' ..... 'Home Center'.... 'Victoria Park' en inderdaad Hotel Wolvega-Heerenveen.....  dat is Wolvega voor de nieuwsgierige 'Googeler'..

Steenwijk heeft haar woensdagen binnen de vakantieperiode... Meppel haar donderdagen... en Sneek de 'Sneekweek'.... en ga zo maar door... wat Wolvega wel heeft is een mooi en vooral groot gemeentehuis... eigenlijk een 'rusthuis'... want hier ontbreekt het aan 'sales'... Wolvega wordt niet gepromoot... terwijl Wolvega eigenlijk een uitvalsbasis zou kunnen zijn aangaande toerisme..... Wolvega ligt namelijk centraal aangaande Friesland.. Overijssel en Drenthe.... maar ja, klaarblijkelijk moeten we zwijgen.... de Friese mentaliteit.... geen 'nieuwerwetse rommel' aanhalen.... Heeft Wolvega potentie.... natuurlijk.... maar start dan wel een 'salesafdeling' op binnen de gemeente die onze ligging gaat verkopen.... zoals Vaals een drie landenpunt is verworden.. kan Wolvega een 'drie provinciën punt worden.... want wat liggen wij dan centraal en op fietsafstand..... van de meest unieke plekken binnen het Noorden...... van ons land....Een beetje promotie zou geen kinnesinne zijn.... en we hoeven ons niet te schamen.... het is mooi meegenomen dat wij de grootste 'Trendhopper' binnen Europa hebben en dat er een goede paardenbaan ligt......  en dat u kunt verblijven binnen ons luxueuze hotel..maar.... dan... en daar blijft de Gemeente binnen mijn optiek in gebreke..... wat heeft Wolvega dan nog meer te bieden.... als ik Google..... niets... niets .... niets.... bedankt burgervader... wij zijn trots...... op niets....alleen op ons eigen 'ding'.... gek toch.... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten