vrijdag 20 juli 2012

Europese invloeden... 'straks merkbaar'..

Binnen onze keuken.... vinden zowaar wat veranderingen plaats aangaande koks...sommigen gaan hun kennis elders verrijken.... sommigen gaan gewoon vanuit eigen behoefte....




Natuurlijk is dit horeca-eigen.. koks willen ervaring opdoen en dat is alleen maar te prijzen.. want door ervaringen binnen diverse bedrijven wordt je niet alleen als kok breder.... maar ook als mens... een paar maande geleden werd onze keuken... versterkt door een kookster die ervaringen had opgedaan binnen Frankrijk.... en dat zal op de langere termijn een verrijking kunnen betekenen....niet alleen door het delen van kennis op het gebied van de Franse keuken... maar vooral om de dagelijkse gespreksstof... tot inspiratiebron... te kunnen bombarderen....


Nu heeft opnieuw een 'kookster' onze keuken aangedaan.... die ervaringen vanuit Duitsland meeneemt.... dus het wordt steeds meer interessant...



Beide kooksters hebben bewust hun keuze gemaakt..... zij hadden gehoord en vernomen dat  de er iets gaande is binnen 'het concern'.... en dat is een interessant gegeven... dat levert gesprek stof op... en dat maakt onze keuken straks breder.... niet alleen op het bord.... maar ook als kok.... als mens... als medewerker..... nieuwe invalshoeken.... nieuwe verhalen over buitenlandse ervaringen......en dat is de drive.... om verder te gaan...  'bedrijfsgeschiedenis'.. is een fundament.... maar 'externe input' geeft lucht voor de toekomst..... en daar houd ik van want dat maakt niet alleen een bedrijf beter... maar ook 'wij' worden weer een stukje wijzer. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten