Niemand zit meer te wachten op gepiel en of gepruts..... las ik op het blog van Norbert....
De gastronomie is verkeerd tot een 'genotsvorm' die verzopen is binnen een egocentrische ''zelfbevrediging' wordt er gezegd en dit is waar... maar gepiel en gepruts zal altijd nodig blijven om 'uniek' te blijven, echter zij die willen 'pielen en prutsen' moeten dit buiten de diensten om doen... en het het moet meetbare 'meerwaarde' voor een bedrijf betekenen.... Van der Valk... wordt niet gezien als gastronomie blijkt... want 'niemand' binnen de 'gastronomie' kijkt echt naar de gast... en 'helaas' doen wij dat wel.... en de Dame Blanche is het meest geserveerde dessert... maar ja welke 'topper' wil nog een Dame Blanche serveren in een 'coupe'... met warme chocoladesaus.... maar weinigen.... behalve enkelen.... en die weten wat de gast graag wil....en serveren dat gewoon..... maar misschien wel 'tikkeltje' anders..... in de komende jaren.... Sommige bedrijven, zoals de onze vallen misschien buiten de 'gastronomie'...maar eigenlijk maken zij de gastronomie....en de rest profiteert...van hun opgedane kennis......... Wat is eigenlijk de definitie van gastronomie..... even 'pielen' op Internet buiten de dienst om......... wat is 'gastronomie', wat is horeca..... ????
Geen opmerkingen:
Een reactie posten