Veel bedrijvigheid ook bij het wedstrijdplein.... op het grote scherm boven het kooktheater zullen constant beelden te zien zijn van het gehele gastronomieplein en ook zal er een 'lopende' twitterbalk te zien zijn die alle tweets met de #HETT laat zien..... Maar er moet nog wel wat gebeuren zoals u ziet en dat is altijd mooi om mee te maken..... want vanaf maandag zal de TT Hall omgetoverd zijn tot een gastronomisch paradijs....
Alle basisvoorzieningen zijn zo ongeveer aangebracht, morgen wordt het een dag van afwerken, poetsen en alles controleren.... Zo moet de stand van EvenTT Culinair nog 'ingevuld' worden evenals het secretariaat.... de ovens moeten getest.... alle stroompunten..... de waterpunten...de fornuizen... etc... Ook al even de hand geschud van Leendert Klaasen, de patissier die in onze stand drie dagen lang 'unieke' bonbons zal maken...
Ik heb het gevoel dat deze beurs een zeer geslaagde gaat worden enkel al om het feit dat de beursorganisatie erin geslaagd is om entertainment en gastronomische beleving op de juiste manier in te tekenen..... er is een groot plein der beleving ontstaan.... een concentraat van gastronomisch genot. Er is voor ieder wel iets interessants te ontdekken en wil je actie, wil je zien, wil je ruiken en wil je proeven.... dan is er 'die' ontmoetingsplek, waar wij elkaar zeker zullen tegenkomen.
Natuurlijk ook nog een sigaret gerookt met de 'burgermeester' van het Village Saisonnier.... die moeilijk te herkennen was. Toen ik het dorp in aanbouw binnen wandelde zag ik één iemand zitten, getooid als een 'elfstedentocht rijder'.... dikke jas, sjaal, handschoenen en muts, echter aan de muts zag ik iets herkenbaars.... en inderdaad het was Norbert. Deze kledij was meer dan nodig... had ik ook bemerkt...want mensen wat was het koud..binnen de hal. De 'burgermeester' van het dorp was nog alleen met zijn 'aaipadje' en daarmee bouwt hij steden... want dat doen 'burgermeesters, enkele mensen van zijn team waren nog onderweg, want zij moeten driemaal heen en weer rijden tussen Schilde en Assen om alle materialen en producten op plaats van bestemming te krijgen....en dat allemaal maar voor één ding.....beleving willen geven.
Mensen met kennis en passie bouwen een horecabeurs en daar heb ik respect voor...... laten wij er dan gezamenlijk voor zorgen dat het een 'feest' wordt....... drie dagen lang..... drie dagen lang genieten van hetgeen waar wij voor staan.... gastronomie... en culinaire beleving......
Geen opmerkingen:
Een reactie posten