vrijdag 17 februari 2012

De klassieke Dame Blanche @hotelwolvega #vandervalk

Eén van de meest verkochte desserts is en blijft de Dame Blanche.... binnen ons Hotel..... en daarom is het wel eens interessant om met zo'n dessert te experimenteren maar zonder fratsen. 



De klassieke Dame Blanche bestaat uit vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom en eventueel amandelschaafsel.... je kunt dit dessert op diverse manieren presenteren.... en daar zijn we een beetje mee aan het stoeien... echter binnen ons bedrijf is de factor 'serveer snelheid' van cruciaal belang... evenals 'herkenbaarheid van producten' dus dan misschien het dessert voorzien van een Qr-code.... maar dat is achterhaald... enfin, de Qr-chocolaatjes zijn gemaakt....om te testen en dit werkt.... na ze ingescand te hebben wordt u naar onze website geleid.... maar dit is enkel om te testen.... sommige bedrijven zetten de 'receptuur' onder de code.... ook interessant... maar voor ons niet spannend genoeg..... Hoe wij de chocolade Qr-code willen integreren, voor optimaal en functioneel gebruik van de social media..... daar over hoort u binnenkort meer.... 
  

Want wij gaan niet over één nachtje (vanille) ijs hier binnen Friesland... ook niet binnen ons Hotel.....maar dat de Dame Blanche ons 'digitaal' zal verrijken.... daar ben ik zeker van..... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten