donderdag 14 juli 2011

#PassievoorHoreca .......Yes !!!!!

Tijd voor een feestje, de App van Passie voor horeca is gelanceerd binnen de Android world en daar houden wij van, Passie voor Horeca is vanaf nu, af te lezen op iedere Smartphone en dat houdt in dat iedere horeca medewerker, de basistechnieken met zich mee kan dragen, snel kan inzien en zo ook toepassen.... dus...downloaden die belangrijke applicatie........... :-)


En nu iedereen verplichten de App te downloaden zodat elke 'leerling' binnen de horeca, de basiskennis met zich 'meedraagt', geen gekloot meer met het fileren van vis, het schillen van asperges, het maken van een bouillon, nee, gekloot met basistechnieken is nu niet meer aan de orde. En dat geldt natuurlijk ook.............. voor de 'leermeesters'.............. ;-)
En wat kost dit...... eigenlijk niets, er is ook een gratis versie, maar voor die luttele paar euro's kun je beter de uitgebreide versie nemen.... zie het maar als een investering binnen je carrière..Maar weet dat het een 'naslag-app' is voor 'leerlingen', wij leermeesters kennen de 'basis' al, want anders waren we geen 'leermeesters', dus wij kunnen de smartphones thuis laten liggen als we examens afnemen....... ;-) Tijd voor een groot stuk taart......Passie voor Horeca......!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten