vrijdag 19 december 2014

Andere kip....

Verdiept u zich wel eens in de echte oorsprong van het geen u nuttigt, of kijkt u alleen naar de prijs van het gerecht... Velen willen graag het beste rundvlees... zoals Wagyu ...eten.... of Angus.... maar krijgt u dit werkelijk ter bord... 'k denk van niet.... want u weet het niet, u als gast weet vaak niet wat u krijgt.... maar u vertrouwd het huis...



En omdat u vertrouwen heeft en soms een vooruitstrevend bent, kan ik wel eens iets anders doen.... vanaf volgend jaar, probeer ik Wagyu-kip te serveren.... moet het ras nog even doorgeven aan iemand met kippenkennis....die kijk heeft op specifieke kippenrassen, de kuikens worden met zorg begeleid...naar adolescentie... worden gemasseerd door Jol, krijgen zo nu en dan een biertje (van mij).... en als ze groot zijn hak ik ze de kop af...want zo gaat dat.binnen een consumptiemaatschappij.
De gehele kip zal een verrijking zijn voor de consument.... niet te betalen, alleen voor liefhebbers... en zo moet het zijn.... je eet namelijk een heel andere kip....





Geen opmerkingen:

Een reactie posten