vrijdag 6 januari 2012

#EvenApeldoornBellen...... #agfinnovatieprijs

24Kitchen winnaar AGF Innovatieprijs tweeduizendentwaalf lees ik op Internet.... en dat is hun van harte gegund.... bezig zijn met gezonde voeding... en voedselveiligheid is een belangrijk item binnen onze... soms te snelle maatschappij...... echter..... de medeoprichter van 24 Kitchen... heeft waarschijnlijk.... een tweelingbroer.... die onder de naam Cees den Hollander door het leven gaat.... en laat deze tweelingbroer.... nu juist, juryvoorzitter te zijn..... lees meer ...


Of willen we wel eens te snel zijn met een artikel..... zodat er een foutje insluipt...... volgens Horeca Entree.... zien we rechts op de foto Rudolph van Veen... en links op de foto.. Cees den Hollander.... de Juryvoorzitter... die verdacht veel op iemand 'anders' lijkt.... ;-)


Of de medeoprichter heeft een tweelingbroer, die onder een andere naam door het leven gaat.... of de medeoprichter gebruikt zelf 'twee' verschillende namen..... of.... er staat een fout in het artikel..
Nou ja, wat het ook zal zijn ik neem aan dat mensen zichzelf niet een 'prijs' geven.... dus.. ;-) Van harte proficiat..... 24 kitchen..... 24 uur per dag naar koken kunnen kijken..... heerlijk !!!

3 opmerkingen:

  1. Rechts op de foto is mijn vriend Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress en mede-oprichter van 24Kitchen. De innovatieprijs is een zeer serieuze aangelegenheid, bepaald geen doorgestoken kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, Rob Baan herken ik ook, maar wie staat er dan 'links' op de foto.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die linkse ken ik niet. Vermoedelijk Meneer Den Hollander van de jury, je weet wel, die van die tweeling.

    BeantwoordenVerwijderen