maandag 30 januari 2012

De #clubvanhuichelaars .... binnen de #Hoereca .....

Soms wordt je misselijk door het lezen van een artikel en vandaag had ik dat ook.... op de site van de misset...... Mijn ineens opkomende misselijkheid heeft dan vaak als bron.... de zichzelf respecterende kok .... die geen enkel respect blijkt te hebben voor zichzelf .... concepten worden  zo maar overboord gegooid.... en we gaan weer vrolijk verder..... Echter we moeten hier ook niet te veel waarde aan hechten.... want dit zijn zij die hoereren binnen de horeca... Met een grote bek kom je ver..... dat heeft zich bewezen.... maar blijf dan wel trouw aan je eigen concept... maar nee hoor, de Nederlandse horeca is te duur en niemand uit onze eigen gelederen 'durft' dit te zeggen... las ik op de site van de misset.... gelukkig is er één die opgestaan is en dit nu wel durft te zeggen...... welkom bij de club der huichelaar ... en deze 'aangever' is verworden tot 'erelid'.....van de op te richten 'club'.....De 'huichelaarsclub' is één van exclusiviteit .... de leden betaalden voorheen vijfduizend euro op jaarbasis aan contributie... maar tegenwoordig kost het lidmaatschap maar tien euro. U kunt om lid te worden van de club 'de inauguratie' overslaan en dan bespaart u nogmaals twee euro. Wat zij gaan betekenen voor U is niet mis... een samenwerking met Burgerking, met Mc Donalds, de Lidl, de Aldi,  Groupon, etc..... er is echter één maar... u dient in het bezit te zijn van één of meer Michelin sterren..
De Horeca en ook gastronomie is verleden tijd...#Hoereca is de nieuwe noemer evenals de #clubvanhuichelaars.... waarbij velen 'aanschuiven'.. wordt een grote club....
En we weten allemaal wie graag de 'president' wordt van de raad van commissarissen... hij die denkt dat koks ondernemers zijn en dat ondernemers koks zijn... hoe eenvoudig.. toch...!!!!


Je moet toch lachen..je blijft toch lachen.om de trendsetters van tegenwoordig.... hoe vermakelijk kunnen zij zijn...... :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten