dinsdag 19 oktober 2010

Discussie 'brievenbusvoer' Misset

Ik sta te snel klaar met mijn mening werd er gezegd binnen het discussieforum.
Ik heb inderdaad een mening over de kant en klaar maaltijden en andere initiatieven zoals dit brievenbusvoer!
Ik vind het ronduit belachelijk als er binnen gezinnen hier gebruik van wordt gemaakt, vers willen eten is namelijk een vereiste, een privelege om aangenaam te kunnen leven.
Daarbij komt nog dat binnen een gezinsleven, een leven waar partners voor gekozen hebben het eten, dus consumeren van een maaltijd een sociale functie heeft binnen een gezin.
Dat de maatschappij U onder druk zet klopt, maar het niet kunnen koken thuis is binnen mijn optiek geen optie.

Wat is het probleem:
Wij hebben geen tijd meer om thuis te kunnen koken.
De levensmiddelen industrie speelt hierop in, dit is een miljoenenhandel geworden en de mens volgt, 'kant en klaar maaltijden, brievenbusvoer' lekker gemakkelijk!!!
Maar waar blijven de keukenfabrikanten, keukens worden nu nog aangeboden als jaren terug.
Warom hebben zij nooit contact gezocht met de 'professionele keukens', waarom worden er geen standaard keukens geleverd met: Warmhoudladen (Alto Shaam), grotere koelcapaciteit, grotere vriescapaciteit, vacumeerapparatuur en betere magnetrons?

De keukenleveranciers bieden nu aan:
De Siemens warmhoudlade, stoomapparatuur, etc. maar de gemiddelde consument heeft hier nog nooit van gehoord. Zij kijken naar het aantal pitten, een vaatwasser en de vormgeving van de keuken!!
Keukenleveranciers moeten eens mee gaan denken, relevante apparatuur standaard maken en dit in de markt zetten. Een zes pits gasfornuis is leuk maar niet relevant, evenals de ingebouwde vaatwassers en de strakke frontjes, de mens, die indruk wil maken en wees gerust, deze blijft deze ongein wel kopen.

Elke gekochte keuken zou bepaalde apparatuur als basis moeten hebben, maar dit is aan de leveranciers, gooi het roer eens om!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten