maandag 13 januari 2014

Weer veel lekkers geproefd vandaag...

Sta momenteel te koken binnen het Binnenhof in Paasloo, Belterwiede is inpandig nog in aanbouw... vandaar... nu gebruiken we binnen deze locaties al het brood van Pandriks... en dat is mooi brood... lekker brood.... 






en vandaag kwam er een 'behepte kaasboer' langs.... dus proeven en nog eens proeven... van al dat lekkers...ik wil dit genoegen best wel met u delen.... maar dan moeten we nog even wachten, want 'leveranciers' willen betrekken bij het geheel is vaak niet moeilijk.... maar de bevoorrading... werpt soms een drempeltje op. Mijn uitgangspunt met betrekking op leveranciers is eenvoudig.... wanneer liggen we op de route der leveranties en kunnen we hier van afwijken als de orders groter worden. 
Ik begrijp trouwens ook niet dat sommige hele grote 'regionalen' zich niet verpozen op horecabeurzen ... maar dat zal liggen aan de sales afdelingen, die nog niet optimaal draaien. 

Kazen behoor je te proeven op kamertemperatuur.... ik stond te 'vernikkelen' buiten.... maar ze waren wel lekker... de 'echte kazen'.... 
Leveranciers moeten laten proeven zoals een gast proeft.... zij moeten de beleving scheppen...binnen een ontspannen ambiance....

Laat dat brood en die kaas maar eens proeven aan de vakgenoten binnen het Noorden des lands....  ga zelf die drempel eens over.... profileer u .... en dan doen we gezamenlijk de rest...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten