dinsdag 14 januari 2014

De Nederlandse horeca is de duurste binnen Europa #DeTelegraaf

Laten we wel wezen, de horeca is de horeca ook niet meer, de horeca is verworden tot 'theater', de gast moet klaarblijkelijk vermaakt worden met 'anders' dan het normale. De gast wilde graag betalen voor 'chemisme', 'culinaire travestie'  en meer dan zulks....alles moest gekker.... dan gekker.... en wie het gekst deed.... die werd nummer één van de wereld.....


Vele horeca-aangelegenheden staan niet voor deze idiote beleving.... maar verkopen wel hun producten tegen de meest idiote prijzen... waarom...eigenlijk.....

Eigenlijk wil ik met deze 'onnozelarij' geen donder te maken hebben.... ik wil mij alleen nog toeleggen op eenvoud, een paar kokers, die kunnen koken en inzicht hebben, een paar diensters, die kunnen dienen en dit uitstralen, een leuke ambiance, een goede sales.... en een boekhouder die er als een bloedhond op zit. Geen vergaderingen, maar rustpunten, geen gelul, maar helderheid, niet ik, maar het team... en een duidelijke structuur....

Uit eten gaan mag best iets kosten.... maar de waarde moet op het bord liggen en niet anders... zijn we te duur binnen Nederland... geen idee, we zullen waarschijnlijk ook de duurste supermarkten hebben.... en dan is het artikel binnen de Telegraaf.....niet geheel waar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten