woensdag 1 januari 2014

#Parkologie .... #Parkologisch ...

Wat gebeurd er binnen vakantieparken en wat betreft de horeca.... is dit ook logisch ??
Vanavond veel a la carte en veel afhaal.... en dat is interessant, maar moeilijk in te schatten... normaliter hebben koks een bepaalt gevoel aangaande te komen 'drukten'... maar binnen een park blijkt dit moeilijker....Nu gaven de reserveringen een 'hint', maar gewoon even 'vol' draaien is een onverwachte gebeurtenis, zo ook binnen de geschiedenis... van dit parkrestaurant. 
Vaak is de horeca belabberd binnen 'parkrestaurants' en soms ook goed, maar dat komt door het kiezen van prioriteiten... soms kunnen 'parken doorslaan, zoals toen het 'Hof van Saksen', maar dat de horeca binnen parken een bestaansrecht kan hebben, weet ik zeker. 
Laten we daarom binnen tweeduizend veertien twee nieuwe benamingen introduceren: ''Parkologie' en 'Parkologisch', waar we gezamenlijk invulling aan gaan geven. Vanavond kwam ik erachter dat de 'parkbewoners' 'draadjesvlees en 'wild' wel erg lekker vinden, dus dat zal parkologisch verklaarbaar gemaakt moeten gaan worden... en dan kunnen we het inpassen binnen de 'Parkologie'...

Koken met verstand of met gevoel..... wat past er binnen een Vakantiepark..... ;-)
Ik krijg een beetje gevoel, nu het verstand nog..... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten