vrijdag 25 februari 2011

Wie is geen echte gast....maar ontvangt zelf gasten?

Hotelpersoneel moet prostitutie herkennen las ik op het internet. De politie gaat gaat receptionisten en kamermeisjes lesgeven in het herkennen van prostituees. Het korps landelijke politiediensten gaat vanaf acht maart drie, eendaagse workshops geven aan de leden van de Koninklijke Horeca Nederland. En het artikel eindigt met, 'Hazen gelooft niet dat ondernemers alleen maar zo veel mogelijk geld willen verdienen. De eigenaar van een Hotel moet ook letten op zijn reputatie en het welzijn van alle gasten.' (bron: Volkskrant)

Natuurlijk kun je ook preventief te werk gaan en het aanprijzen van de service zoals hieronder wegnemen.
Verder zou je camera toezicht kunnen plaatsen in de buurt van de condoomautomaat als u besluit deze toch niet weg te halen. Stel dat voor de gemiddelde 'gast' binnen uw bedrijf de 'daad' één maal per etmaal acceptabel is dan kan dit ook een middel zijn van 'herkenning'..toch..wie twee maal op de camera verschijnt is verdacht, of toch niet.....??
Het lijkt mij trouwens een moeilijke 'workshop', want waar zou je op moeten letten, stel dat je een dame verdacht vindt haar aanspreekt en dat het dan anders blijkt te zijn. Nu zijn er natuurlijk altijd wel 'bepaalde' signalen op te vangen, zoals de foto hieronder van een dame bij het 'ontbijtbuffet'. (verdacht..? of een carnavalsoutfit)
Of er verschijnt een rode gloed vanuit de hotelkamers (verdacht...? of een zonnekuurtje)

Of er staat een dame voor de hotel ingang te 'zwaaien' naar de mannelijke gasten. (verdacht..? of gewoon vriendelijk)

Hotels zijn natuur heel erg servicegericht, klaarblijkelijk soms te, maar het wordt wel spannend straks, net als het programma, ''wie is de mol'' nu binnen onze eigen sector, ''wie is het hoertje''. Ben benieuwd welk bedrijf in Nederland het eerst is, met de 'herkenning'...............??
En weet je dan ben ik voor een gecombineerde 'workshop', samen met de politie, de 'dames van plezier', de receptionistes en de kamermeisjes. Eerst het 'gezag' met hun uitleg over, hoe herken je een 'prostitu.... met ondersteuning vanuit de 'praktijk' en dan in de keuken gezamenlijk koken en ook hier een 'stukje productherkenning'....................wat een vak, de horeca.!!

2 opmerkingen:

  1. Als ik drie keer in een etmaal de hanky panky wil doen, is dat mijn goed recht. En of ik voor mijn hanky panky wil betalen eveneens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben ik het helemaal mee eens Saisonnier.
    Hanky panky........

    BeantwoordenVerwijderen