maandag 14 februari 2011

De vrouwelijke variant van Rob Geuze......

Het blijkt dat de nVWA en ook Horeca Nederland niet transparant genoeg zijn aangaande misdadige toestanden in de Horeca stond er te lezen in de Telegraaf. En als je het artikel zo eens doorspit dan is er nog veel mis, maar niet getreurd, er is een dame opgestaan en deze dame gaat met haar medewerkers deze misdadige toestanden aanpakken. Zij verkrijgt volledige medewerking van de nVWA (logisch, kunnen zij rustiger aan doen) en ook wordt zij gesteund door professor Arnold Heertje. De 'keuringsdienst', nu nVWA is natuurlijk altijd al een lachertje geweest, daar waar in Amsterdam de paddenstoelen op de houten werkbanken groeiden kreeg de uitbater een mondelinge waarschuwing en voor een takje van een trostomaat op de vloer van de koeling binnen een bedrijf in het Noorden kreeg de uitbater een 'officiële waarschuwing, wat is beleid?? De consument heeft er recht op te weten waar je tegenwoordig nog vertrouwd kunt eten., dus hup een stichting opgericht. Deze fonkelnieuwe Stichting gaat heten: 'Stichting Waarborg Voedselveiligheid', hun doel, het proberen te vangen van 'niezende koks' en ze gaan op zoek naar 'vieze theedoeken'. En dat is een interessant gegeven want dan komt mevrouw Wesselman ook niet in het vaarwater van de heer Geuze. (vieze rubbertjes) Ook geeft professor Heertje aan dat als de Organisaties die een controlerende taak hebben op dit gebied, hun taken niet goed uitvoeren, dat dan de consument het heft in handen moet nemen, het opzetten van een internetsite (met foute restaurants ??) is volgens Heertje (Econoom) een fluitje van een cent. Ach ja, je blijft ze houden, zij die Roomser willen zijn dan de Paus, al heb ik liever mevrouw Wesselman in de keuken dan de heer Geuze. Enfin je denkt in eerste instantie met een serieuze Stichting te maken te hebben, maar nee hoor, je bent gelijk genezen, want deze Stichting blijkt zelfs een 'keurmerk' te hebben en dat is een grote afknapper. Ik zou dit 'keurmerk' nog niet eens op de toiletdeur willen hebben, het blijkt namelijk een 'smile' te zijn. Helaas Sensz, uw tegenhanger Bureau De Wit is een betrouwbare partner binnen de Horeca in Nederland alleen zij vergeven gelukkig geen stickers. Ik vind dit echt weer zo'n infantiel project, wat alleen wordt gelanceerd om eigen beurs te spekken en die 'arme volgende' consumenten trappen er weer in. En wie worden weer geëtaleerd, de horecabedrijven....de goeden, maar vooral de slechten. Mensen sodemieter op met al die niet relevante commerciële keurmerken en laat ons koken en plezieren, laat ons 'gastronomiseren op een hygiënische manier, alleen volgens de regels van de nVWA, de enige instantie met nog een beetje geloofwaardigheid...tegenwoordig..toch! Of moeten de goeden buigen en alle niet relevante schildjes, bordjes en stickers plakken en ophangen, dan zeg ik sodemieter op, een horecabedrijf is geen 'bushalte hokje'..........................!!!!!!!!!!!!!!!!

Succes 'Rosmaryn Wesselman' met uw klopjacht op koks die lopen te niezen boven de soep !!!!!!!
Hoop voor U dat er niet te veel smilestickers zijn ingekocht want geen enkele horeca-exploitant zit volgens mij te wachten op zo'n afzichtelijk stickertje, nou ja misschien kunt u ze straks nog uitdelen onder de kinderen, waarschijnlijk maakt u hun wel blij.
Tip: Rosmaryn, klop eens aan bij Rob, misschien een nieuw format voor 'de smaakpolitie' bij SBS, jij op zoek naar vieze theedoeken en Rob eeuwig op zoek naar de smerige rubbertjes, maar kijk wel uit, volgens mij maakt hij schone rubbertjes zelf ook wel eens smerig...........!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten