Er zijn veel horeca beurzen binnen Nederland... en welke wil je dan gaan bezoeken... niet te moeilijk meer doen vakgenoten... natuurlijk Folie in Maastricht..... natuurlijk de Horecava in Amsterdam.... en natuurlijk Horeca EvenTT in Assen...
Dat u beurzen moe wordt kan ik begrijpen.... want vaak verzuip je binnen de ruimten... helemaal als je gaat zonder doel... 'k denk dat horeca beurzen een 'plein' moeten hebben waar vakgenoten elkaar altijd even zullen tegenkomen.... een beurs moet een centrale plaats hebben waar je gewoon even kunt bijpraten... hoe eenvoudig....
Soms kon dit alleen maar door aan tafel aan te schuiven die rijkelijk voorzien werd (Culinaire Saisonnier) ...waar velen niet durven aan te schuiven... en dat heb ik nooit begrepen... gewoon even bijkletsen.... aan een tafel... hoe eenvoudig...
De drie grote beurzen moeten werken aan een plaza... waar je vakgenoten ontmoet... alles moet met met elkaar in verband staan.... de wijnpleinen... moeten parallel lopen met de kookpleinen.... en er moet zitruimte zijn om centraal te proeven.... gewoon even kunnen zitten... om te praten.... en te keuvelen...
kookwedstrijden zijn in mijn beleving een must.... evenals een Wijnplein en de koffies.... maar er moet een centrale ruimte zijn om elkaar tegen te komen... waarbij partijen elkaar kunnen versterken....
Dat de Culinaire Saisonnier alleen maar een tafel nodig heeft met stoeltjes... moet u toch aan het denken zetten.... beleving mensen.... beleving....
Horeca Eventt zet een tafeltje neer... en meer hoeft niet... kunnen we even aanschuiven..en even bijpraten...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten