Het lijkt allemaal nog zo ver weg... we moeten eerst de kerst en de Horecava nog beleven..
maar alles gaat sneller dan we vaak denken...
De horecabeurs Horeca EvenTT gehouden binnen februari 2015 in Assen leeft nu al binnen ons landje... 'k weet zeker dat binnen vele keukens waar vakidioten staan te 'hobbyen' de bloedstroom toe neemt, want men kan zich gaan aanmelden voor de drie daagse wedstrijd-arena en dat hebben we gemerkt.... de aanmeldingen stromen nu al binnen, terwijl we pas op één november de 'lijnen' open hebben gesteld....
Nu is dit natuurlijk niet vreemd.... want het kooktheater, georganiseerd door EvenTT Culinair heeft haar sporen wel verdient in de loop der jaren...
Het is niet alleen de diversiteit aan 'disciplines' binnen deze drie dagen, het is ook een samen zijn van vakgenoten met een gezamenlijk doel...meedoen, kijken, proeven, ruiken, beleven.... en aanmoedigen...
Eigenlijk is het een intiem gastronomisch gebeuren waar we ieder jaar elkaar even tegenkomen.... en waar jonge vakbroeder ook gewoon hun ding kunnen doen zonder schroom, omdat de 'gevestigden' die hier rondlopen met 'beide poten op de grond staan'.
Drie dagen lang koken, serveren, en contacten opdoen... binnen een intieme sfeer.... wijnen, streekproducten... het leermeester plein...'k heb er nu al zin in...
Overnachten doen we bij Hotel Wesseling in Dwingeloo.... staat er op de website.... en dat klop.... al vele jaren, is dit Hotel vriend van de EvenTT Culinair... en velen weten dat we hier ook de 'informele sponsoravond' altijd houden en hoe gezellig deze altijd is.... gewoon even 'lekker' ongedwongen...
Enfin.... we hebben er zin in en dat de 'gastronomische arena' leeft binnen Nederland weet ik zeker...... we gaan elkaar de hand schudden....
EvenTT Culinair
Geen opmerkingen:
Een reactie posten