donderdag 5 mei 2011

Spierpijn..........

Drie dagen achter elkaar vrij, dus tijd om de tuin eens grondig bij te werken. Onze tuin aan de 'wegkant' is omsloten door een beukenhaag die zo'n twee meter vijftig hoog is. Achter deze hoge beukenhaag hebben we de kruidentuin en daar vertoef ik vaak, maar wil dan niet te hoeven praten met mensen die langskomen lopen. Vandaar de hoge haag..........maar een hoge haag in 'bedwang' houden kost veel tijd en daarom ben ik rigoureus te werk gegaan en heb ik de haag gekort naar een maximaal minimum. En dit koste veel energie en bleek een aanslag te zijn op de triceps.......nee, niet gewoon snoeien met de heggenschaar maar met de 'motorzaag' want dat gaat sneller....kreeg ik als tip.................

Het resultaat van dit alles is dat ik mij moet laten 'behandelen', Jolanda blijkt gelukkig een waardig specialist om mijn spieren te 'smeren', maar ik ben dom geweest, ik had mij van te voren moeten verdiepen in de apparatuur die voorhanden is op dit gebied..............dom, dom, had ik nu niet gezeten met deze aanslag op de spieren.. :-)


Gek is dat, binnen de horeca analyseer je en vanuit het geanalyseerde handel je en op je vrije dagen handel je andersom.....ach ja, ik zie het maar als ontspanning....... ;-))

Het met de hand 'tikken' van een Hollandaisesaus, een sabayon en een mayonaise blijkt toch niet echt de triceps te versoepelen en op peil te houden, nee, hiervoor is meer..... nodig :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten